lauantai 4. syyskuuta 2010

Yrjö Kilpi Memorial

Lauantai 4.9.

Yrjö Kilven muistoturnausta pelataan Oulussa 4. - 5.9. Luovin ammattiopiston tiloissa, mukaan lähti 22 pelaajaa  ja kärjessä 1. päivän jälkeen Tommi Luukkonen 3 pisteellä ja perässä Pasi Terästi, Jere Huovinen sekä Ari Kotilainen 2,5 .... omalta kohdalta pelit menny valkeilla voittoja ja mustilla ainoastaan häviö Luukkosen tietokonevalmisteluja vastaan jotka oli puhelimessa tehnyt John Fieandtin kanssa, pelissä itse kun laskin yhden variantin väärin Lg4-skandinaavisessa niin jälkianalyysissa sain kuulla kannustavia puheita Luukkoselta miten en osaa laskea variantteja ja pelaan huonoja avauksia ja kannattas opetella jotain muuta että kiitoksia vain mielipiteistä, puolestani hän voi pitää ne jatkossa omana tietonaan.

Sunnuntai 5.9.

Turnaus meni loppuun asti Luukkosen komennossa ja 5/5 riitti jakamattomaan voittoon, toiseksi tuli Aleksi Wallin myös varmaa työtä tehden 4 pisteellä ja 3. sijaa jakoi Matti Sassi ja Huovinen 3,5 pisteellä... seuraavina on lähinnä vaan huonoja pelaajia joten ei mainita sijoituksista sen enempää.

Alla olevasta linkistä voi tsekata lopputilanteen OSS-uutissivulta

Yrjö Kilven muistoturnaus














Teemu Ketelimäki oli turnauksen naiskatsojien suosikki

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kyllä se sittenkin on Luukkonen joka on suurin ja kaunein!! Turha selitellä mitään....
:))

JoukoL kirjoitti...

Hei ATE!

Valita shakkituomaritoimikunnalle Tommin käytöksestä pelin jälkeen ja vaadi pistettä itsellesi.

Kyllä sinä jonkin säännön tulkinnan keksit ;-)

T. JL

Mikke kirjoitti...

Ääh. Häviäjät valittaa. Voittajat alkaa jo keskittyä seuraavaan peliin. Eipä kannata välittää.

Pirun vähän pelaajia turnauksessa?

Salapoliisi kirjoitti...

Bahahhaa Tommi oli jo Heart of finlandissa tolla tuulella. Kauhee säikähdys ku tulee virhe. Vitun mulkkuuuuuuuuuuu vittuuu eks tajuu et torni saccataa täs hei mee kotiis apina