perjantai 27. elokuuta 2010

Äänestystulos

Äänestyksessä kysyttiin pitääkö myytti paikkansa Ridgestä jonka mukaan hän olisi suurin ja kaunein shakinpelaaja ja ääniä tuli 50 kpl joista 34 (68%) oli sitä mieltä että myytti pitää paikkansa, ei siis kyse ole mistään henkilöpalvonnasta kuten joku lukijoista virheellisesti erehtyi väittämään.

Tulos ei jätä arvuuttelulle sijaa, Ridge on suurin ja kaunein! :)

6 kommenttia:

JaskaJokunen kirjoitti...

Eipä saa Jaska kommenttia ny jaskan nimellä. Kaikki menee anonyymille.

Kummasti loki toimii?

Huomaa Jaska

ATE kirjoitti...

Kuten sanottua, mä en jaksa anonyymien nimimerkkien itkuvirsiä katella joten kasvata itellesi pallit ja kirjoita omalla nimelläsi jos tuntuu että olette kokeneet vääryttä.

Ville Vallaton kirjoitti...

Harvinaisen turha äänestys. Välillä voisi luulla, että tämä blogi on enemmän ATE:n omien kiinnostusten blogi kuin shakkiblogi.

ATE kirjoitti...

Anonyymit pellet unohtaa yhden seikan, mä olen tän blogin luonut ja halutessani voin tuhota tämän myös, mutta edelleen anonyymien valitus on ihan yhtä kiintoisaa kuin seurata ruohon kasvua tai maalin kuivumista joten itkekää omalla nimellänne edelleen jos tuntuu että olette kokeneet vääryttä.

Roope kirjoitti...

Kyllä Ate on paljon hyvää työtä tehnyt tän blogin suhteen! Itsekin olen kyllä sitä mieltä, että coinflip challenget ja ridgeylistykset vois jättää toisaalle. Joka tapauksessa Atelle kuuluu suuri kiitos tästä p-suomen blogista. Jokainen meistä kuitenkin virheitä tekee, mutta pääasia on että yrittää. Helppohan niiden on valittaa muiden virheistä, jotka eivät itse yritä mitään. Se on vähän kaikissa asioissa, että miten tahansa sen tekee niin aina löytyy niitä, jotka osaavat valittaa. Koitetaan kuitenkin pitää asiallisuus näissä blogin jutuissa.

ATE kirjoitti...

Muistettakoon kuitenkin että tää blogi pistettiin enemmän tai vähemmän huumorimielessä pystyyn enkä rehellisesti sanoen ajatellut että tästä tulis jotain mitä se tänä päivänä on.

Itselle yleensä on riittänyt jutun kirjottamiseen se että aihe liittyy jollain tapaa shakkiin ja se mistä nämä anonyymit nyt alkaa avautumaan on myytti jota kysyttiin että pitääkö paikkansa ja enemmistö on äänestänyt sen puolesta, jos se oli turha äänestys niin miksi siihen niin moni on osallistunut? :)

Ja näiden anonyymien valittajien pettymykseksi en aio lopettaa sillä eihän teillä raukoilla ois muuten mitään paikkaa missä huudella nimimerkin takaa ja heitellä tikkoja tauluun jonka keskustaa koristaa mun kuva.

Tämä keskustelu on hyvä päättää edesmennyttä urheiluselostajaa ja shakinpelaajaa siteeraten: "näihin kuviin, näihin tunnelmiin"