maanantai 2. elokuuta 2010

Joukkueblixtit Tampere 31.7 - 1.8.2010

Tampereen ammattikorkeakoululta oli varattu pelitilat joukkuepikashakin sm-kisojen järjestämiseen mikä olikin onnistunut valinta kisaisänniltä ja paikalla ollut henkilökunta olikin todella ystävällistä.

Pohjois-Suomen joukkueista OSS ja RaahLi selvittivät tiensä finaaliin, jälkimmäinen saikin todella tiukan F-alkulohkon jossa finaalipaikasta lopulta taisteli peräti 5 joukkuetta ja lopulta AS 1 ja EtVas 3 saivat tyytyä 1. sijotusryhmäpaikkaan 70,5 pisteellä, JoeSK 1 oli viimeinen joukkue joka selvisi 71,5 pisteellä jatkoon ... Vertailun vuoksi voisi todeta että mm. KarhTS 1 selvitti tiensä finaaliin alkulohkostaan 62 pisteellä

1. päivän päätteksi jatkui myös Tarratuote-cup joka vastaa vanhaa Hiiva-cup ja siellä oli mukana Osmo Kauppila joka omien sanojensa mukaan koulutti pikkupoikia ja selvisi aina finaaliin asti mutta siellä vastaan tullut pikkupoika nimeltä Mika Karttunen voitti 1,5 - 0,5 ... matkalla finaaliin Osmo kaatoi seuraavat pelaajat 1. kierroksesta alkaen: Timo Saarinen, Janne Tuononen, Samu Ristoja, Mika Laitinen, Rauno Järvinen, Matiss Mustaps.
Darratuote-cupin finaali alkamassa:

Kauppila - Karttunen


Finaalipäivä ei oikein kulkenut RaahLin osalta, vääntö pisteistä oli tiukkaa paitsi Ridgellä joka oli finaalin ehdoton remikunkku 19 tasurillaan ja rikkoi allekirjoittaneen ennätyksen prosentuaalisesti pienempään pelimäärään perustuen. Lopulta olimme 16. ja OSS huristi kalkkiviivoilla ohi sijoittuen 12. sijalle. Mestaruuden pokkasi TuTS 1, hopeamitalit meni TammerSH 1 ja pronssia sai EtVas 1.

Lopuksi myös valtaisat kiitokset Jarkko Penttiselle joka uhrasi omaa aikaansa ja esitteli meille Tamperetta sekä Jorma Lehtioksalle!

Linkki kisojen tulossivulle


2 kommenttia:

Osmo kirjoitti...

Tänä vuonna pelasin hitaasti ja huonosti, mitä nyt cupissa kävi säkä.
Suorituksen huonoudesta 99% aiheutui siitä, että kasypaita unohtui laukun pakkaamisessa tapahtuneen ??-siirron myötä kotiin. Loppu 1% oli puutteellisen treenin syytä. Ensi vuonna samoja virheitä ei toisteta.

Ensi vuonnahan kisat ovat Ilmajoella. Innokkaimmat harjoittelivat jo tänä vuonna painia ilmeisesti selviytymiskeinoksi, aika näyttää tuottiko harjoittelu tulosta.

ATE kirjoitti...

Tein muuten saman kättelyn että kasypaita jäi kotiin... no ensvuonna ilmajoella se on mukana tai sitten ei, riippuu joutuuko tekeen valmisteluja päivää ennen lähtöä :)