lauantai 18. syyskuuta 2010

Kaksi on joukosta poissa

Risto Hagman ja Jouko Lauronen aikovat pistää oman blogin pystyyn ja näin ollen emme saa nauttia enää heidän laadukkaista kirjoituksistaan, kiitän kuitenkin heidän panoksestaan blogin eteen ja toivotan lämpimästi onnea uuden blogin parissa.

10 kommenttia:

JoukoL kirjoitti...

Moi

On näköjään niin, että ATE olettaa toisten olevan niin paksunahkaisia, että heitä voi kohdella miten hyvänsä!

Itsellänsä on kuitenkin niin herkkä hipiä, että minä sain lähteä. Oliko eilinen (17.9.2010) mielipiteeni todella niin rankka?

Näköjään oli!

Hyvää jatkoa ATE!

T. Jouko Lauronen

ATE kirjoitti...

Lainaus kirjoituksestasi:

"Ehkä olisikin hyvä ratkaisu, että ATE ottaisi bloginsa pois.

Tulisi tilaa oikealle PS Shakkipiirin Shakkiblogille. Ryhdytkö ylläpitämään?

T. JL

PS. Minut saa ATE ottaa pois kirjoittajalistalta"

Sait mitä pyysit, ei siinä hipiällä ole mitään tekemistä asian kanssa.

Jukka Peltomaa kirjoitti...

Miettikääpäs nyt vielä vähän. ATE tekee hyvää työtä blogin pitäjänä ja KaSYn vetäjänä ja Jokke tekee hyvää työtä ShLaakson ruorissa ja Pohjois-Suomen shakkipiirissä. Kannattaako näitä Pohjois-Suomen shakkiharrastuksen vähiä resursseja hajottaa turhanpäiväiseen riitelyyn. Ehdotan, että ATE palauttaa Joukolle kirjoitusoikeudet ja Jouko luopuu rinnakkaisblogin haaveista, niin kauan kuin tämä blogi on toiminnassa. "On nimittäin se pienimmän riesan tie".

Pentti Hirvonen kirjoitti...

Luunappi möksöttäjille!

Heikki kirjoitti...

Olen tässä asiassa täysin samaa mieltä kuin Jukka. Minkä helvetin takia meidän kannattaa tuhlata energiaa tyhjänpäiväiseen riitelyyn ja nokitteluun puolin ja toisin kun joka ikinen kynnelle kykenevä shakkiaktiivi tarvitaan tekemään töitä yhteisen hyvän eteen marginaalisen lajimme puolesta. Kaikkien kannanotot ovat yhtä arvokkaita. Sitten kun samat riitelevät kaverit kohtaa toisensa elävässä elämässä niin kumpikaan ei saa sanaa suustaan ja silti kärpäsestä on tehty niin helposti härkänen blogikeskustelun kautta. Aikamiehiä vielä prkl etten rumemmin sano. Nyt aletaan kaikki kavereiksi toistemme kanssa ja jos vielä on jollain jotain hampaan kolossa niin minut saa haastaa parikkalan pokeriin ihan vapaasti,takaan että siinä jää hopealle takuuvarmasti. Ja tosiaan ne kirjoitusoikeudet Jouko ottaa ja Ate antaa takaisin tällä nuijankopautuksella! Ja seuraava kirjoittelun aihe rakennetaan jostakin muusta kuin tästä nokittelusta. Oletan että Ridge ja Osmo yhtyvät tähän myös.

ATE kirjoitti...

http://psshakki.blogspot.com/ ... siitäpä se lähtee.

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä Jouko Laurosen kanssa. Liityn kirjoittajaksi hänen blokiinsa.

Taannoin kerhoni puheenjohtaja pyysi minua ATE:n blokin kirjoittajaksi. Mutta nimimerkki 'Anonyymi' kirjoitti 15.9. uutiseeni mm. seuraavaa:
"Yksityistä ihmistä koskevat arviot eivät kuulu nettisivuille. Kirjoittajien pitää tuntea vastuunsa siitä, mitä kirjoittaa julkisesti." Siis tämän jälkeen tein arvion, etten enää voi toimia ATE:n blokin kirjoittajana.

En voi toimia kirjoittajana blokissa, jolta puuttuvat säännöt. Jos kirjoittaa shakkiuutisia johonkin blokiin, niin kirjoittaja samalla kannattaa blokin linjaa ja tukee blokia.

ATE:n blokista löytyy kyllä "Varoitus":

"Varoitus
Tämä on blogi joka sisältää henkilökohtaisia mielipiteitä ja joskus myös enemmän tai vähemmän laadukasta huumoria. Sisältö ei välttämättä vastaa 100% totuutta ja voi järkyttää herkempiä lukijoita ja perheen pienempiä."

Toivo Pudaksen & co. ylläpitämällä 'Shakkifoorumilla' on muuten hyvät säännöt:
http://www.shakkifoorumi.fi/viewtopic.php?f=20&t=2&sid=72df235e409aeb395b32d7d1fd0fed4a#p2

Esim.
1. Shakkiliiton foorumilla kunnioitetaan shakin käytösetiketin
mukaisesti hyviä käytöstapoja. Jokainen shakin harrastaja on yhtä
arvokas. Palstalla ei sallita myöskään muiden urheilulajien ja niiden
harrastajien hyvien tapojen vastaista arvostelua.

2. Kirjoitukset, joissa on asiattomuuksia, kirosanoja,
henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkauksia ja muita hyvän tavan vastaisia asioita, poistetaan.

3.
jne.

Anonyymi kirjoitti...

Tulen aina hyvälle tuulelle kun luen blogejanne:-DDDD, mielestäni Pohjois-Suomi voitaisiin jakaa yhä useampaan piiriin niin saisimme vieläkin enemmän blogeja.

Terveisin

J-P Haapasalo

ATE kirjoitti...

Ripen juttuihin pari oikasua....

1) Tän nimi ei ole ATE:n bloki.

2) mä pyysin Kokkolan kerhon pj:tä kysäseen onko kiinnostusta alkaa blogin kirjoittajaksi, mutta se perustui lähinnä harhaluuloon että kirjoittajaa kiinnostaisi enemmän kirjottaa asioiden todellisesta laidasta eikä jatkaa tätä perinteistä suomalaista hyssyttely politiikkaa jossa kukaan ei ole tehnyt mitään ja täällä ei ole mitään tapahtunut.

Osmo kirjoitti...

Kommentoidaanpa nyt kun Heikki on haasteen heittänyt. :) Nähdäkseni on ihan hyvä, että Jouko ja Risto ovat nyt omassa blogissaan vaikuttamassa, ehkäpä tämä vähentää tätä "tyhjäpäiväistä riitelyä ja nokittamista"
Itseäni ei kyllä haittaa vaikka ATE laukookin omaa tekstiään tänne, luotan että lukijat osaavat lukea kenen nimi on tekstissä alla ja yhdistää tekstin sisällön tähän nimeen.
Toivottavasti tiukentunut markkinatilanne johtaa laadun paranemiseen ja hintojen laskuun.. Linkki shakkipiirin blogiin löytyy sivupaneelista.