torstai 1. tammikuuta 2009

SKSL kokouksen päätöksiä 2.12.2008


Todettiin lisenssitilanne ja tilitilanne. Lisensseissä on laskua määrällisesti yhtä paljon kuin vuonna 2007. (tämä ei varmaan yllätä ketään!)

joukkuelisenssin hinnaksi päätettiin 20 EUR (sehän vaan parantaa tilannetta, nostetaan joukkulisensin hintaa 5 euroa ja saadaan varmasti lisää pelaajia tällä päätöksellä mikä on sairas yritys saada kaikki maksamaan 60 euroa maksavan A-lisenssin)

Valmennustoimikunta: Tiitta, Pudas, Hartikainen, Hentunen, Hurme, Valo (siis mitä nämä valmentaa, Tiitta nuoria ja muut mitä?)

Keskusteltiin nuorisovalmennuksesta 2009 ja valtuutettiin valmennustoimikunta neuvottelemaan Kalle Kiikin ja Sauli Tiitan kanssa Tiitan alkuperäisen esityksen pohjalta sekä talousarvion puitteissa ensi vuoden valmennuksesta.

Keskusteltiin nuorisovalmennuksesta 2009 ja valtuutettiin valmennustoimikunta neuvottelemaan Kalle Kiikin ja Sauli Tiitan kanssa Tiitan alkuperäisen esityksen pohjalta sekä talousarvion puitteissa ensi vuoden valmennuksesta. (hetkinen, missä se Kiik olikaan valmennustoimikunnassa, eikös se ole jo valmentanut ICC:llä nuoria ainakin vuoden ajan ellei pitempäänkin?)

SKSL päätöksiä 2008




Ei kommentteja: