sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Ridge - Flyfinne part 2














Riku Haataja - Rami Kivilahti


Chesspublisherista johtuvista muokkausongelmista johtuen tyydymme nyt kommentoimaan uusimpia pelejä ja peliesimerkit lisätään myöhemmin. Ottelu on saavuttanut puolivälin ja Ridge on kerännyt ratkaisevan tuntuista kaulaa tilanteen ollessa 5,5 - 2,5


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ridge ½ ½ 1 1 ½ ½ 1 ½








Flyfinne ½ ½ 0 0 ½ ½ 0 ½









8. peli 6.1.2009

Ridge - Flyfinne ½-½

Liekkö edellisen pelin vaikutusta mutta Ridge oli hyökkäävällä päällä kun Ramppa taasen pelasi solidisti ja pelihän lähti skandinaavisella liikkeelle ja 11 siirtoa heiteltiin teoriaa kunnes valkea pelasi uutuuden jolla ei saanut kuin pienen edun. Ensin itsensä mietti aikapulaan Ridge ja sitten Ramppa ja nähtiin molemminpuolista salamaakin nopeempaa siirtelyä jonka aikana melkein kaikki raskas kalusto vaihtui ja kun siirrot oli saatu täyteen huomattiin että Ridgellä on sotilas enemmän mutta todella vaikeasti realisoitavissa voitoksi ja tasapelistä päästiin yhteisymmärrykseen 47. siirrossa. Päätöstä helpotti vielä Ridgen takaisin syöttämä sotilas.

7. pelin 5.1.2009

Flyfinne - Ridge 0-1

Tähän mennessä ottelun mielenkiintoisin peli. Kuningatargambiitilla lähtenyt peli jossa valkea rynni päälle kuin raivo härkä ja ajoikin Ridgen hirvittävään aikapulaan, asema oli monimutkainen ja vaikea mutta musta puolusti pisteen itselleen kun valkea yritti tiputtaa aikoja tekemällä erilaisia ronkkeja, mustan puolustus kuitenkin piti ja valkea luovutti 43. siirron kohdalla.



6. peli 3.1.2009

Ridge-Flyfinne ½-½

Peli lähti käyntiin vastaanotetulla kuningatargambiitilla josta tulikin vauhdikas kamppailu ja päädyttiin nelitorniloppupeliin jossa mustalla oli sotilas enemmän mutta Ridgen tavaramerkki sitkeä roikkuminen ja kuminauhan venyttely osottautui Rampalle liian kovaksi purtavaksi ja tasapeliin oli tyytyminen 77. siirrossa.

Ei kommentteja: