keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pohjois-Suomen avoin 15+15 min. mestaruuskilpailu 3.10.2015




Oulun Shakkiseura järjestää TUL:n Pohjois-Suomen piirin mestaruusturnauksen 15+15 minuutin miettimisajoilla lauantaina 3.10.2015. Kilpailu pelataan Oulun yliopiston (Pentti Kaiteran katu 1) aulakahvilassa. Sisäänkäynti 2T-ovesta Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolelta bussipysäkkien kohdalta. Ilmoittautuminen ja osallistumisen varmistus on pelipaikalla klo 10.30 - 11, jonka jälkeen aloitetaan ensimmäinen kierros.

Osallistumismaksu on 10 euroa/ aikuinen ja 6 euroa/ nuori tai päätoiminen opiskelija.
Pelaajalta vaaditaan voimassa oleva pelaajalisenssi, mikäli hän edustaa suomalaista shakkikerhoa ja on pelannut enemmän kuin 10 selopeliä.

Kilpailu on selokelpoinen, ja se pelataan 7 kierroksen vajaakierroskilpailuna, mikäli osallistujia on vähintään 11. Muussa tapauksessa pelataan täydellinen turnaus.

1 kommentti:

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com