sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Nigel Short Suomen vierailulle

Toivo Pudas lähetti seuraavan viestin:

"Shakin suurmestari Nigel Short tulee Suomeen maanantaina 19.7. Hän on matkalla Anatoli Karpovin Fide-presidenttikampanjan puolesta ja tapaa suomalaisia shakkivaikuttajia, mediaa jne. Hän lähtee tiistaina aamulla Suomesta.

Toiminnanjohtaja Jorma Paavilainen on vastassa Shortia Tallinkin laivalta klo 13. Paikalle ovat kaikki shakinharrastajat tervetulleita, päivän ohjelmaa ei ole vielä suunniteltu.


FIDE:n eli kansainvälisen shakkiliiton johtajuudesta kilpailevat 15 vuotta hallinnut presidentti Kirsan Iljumzhinov sekä entinen shakin maailmanmestari Anatoli Karpov. Karpovin tukijoina ovat mm. entinen maailmanmestari Garri Kasparov ja tämän hetken paras shakinpelaaja norjalainen Magnus Carlsen. Vaali pidetään Shakkiolympialaisten yhteydessä Khanti Mansijskissa syyskuussa.


Suomen Keskusshakkiliitto on alustavasti asettunut tukemaan Karpovin ehdokkuutta."


Saamien tietojemme mukaan vastaanottokomiteaan Paavilaisen lisäksi kuuluu Kullervo Joentakanen ja Shortin oli tarkoitus tulla tapaamaan suomalaisia shakkivaikuttajia?

Myös tuli kyselyä että pitäs Shortille järjestää ohjelmaa, miksi ihmeessä? Oliko ajatuksena kenties että hänet viedään korkeasaaren eläintarhaan katsomaan mursuja ja sitten tarjotaan vii... vissyä?

Short on vain tulossa tapaamaan, ei katsomaan mitään oopperaa, tässä muhii taas semmonen soppa että toivottavasti lopputulos ei muistuta alla olevaa videota kalasataman näytöspelistä elävin nappuloin:

Ei kommentteja: