keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Rilton 09/10, kierros 4

Neljäs kierros takana ja voittotilit avattu! Roope jyräsi italialaisen tapaisessa systeemissä vastustajan siinä määrin, että pelin jälkeenkin murjottu vihulainen totesi vain että "et antanut mitään mahdollisuuksia". Roopen saldo italialaisessa/preussilaisessa on nyt 7-0, uusi lempinimi onkin tästä lähtien "mister Giuoco Piano".
Itse sain henkisen yliotteen väistämällä vastustajan Budapestin pelaamalla 2.Rf3. Korvaava gambiitti löytyi Blumenfeldistä, mutta sain heti avauksesta hyvän asemallisen paineen päälle ja voitin kohtalaisen hallitusti.
Huomenna viimeinen peli tälle vuotta ja uudenvuodenpäivä onkin sitten lepopäivä. Voittotilien avausta juhlitaan tänään maltillisesti kuuntelemalla "Den Glider In" ja vanhoja ruotsalaisia iskelmiä.

edit: huomisen parit GM Berczes (2510) - allekirjoittanut (todellinen ELO 2050) ja IM Semcesen (2460) - Roope (mr. kiukkupiano, todellinen ELO 2500). Helppoja päänahkoja tulossa :)

1 kommentti:

JoukoL kirjoitti...

Onnittelut voitoista!

Enpä nyt muista tarkasti, miten ruottiksi gratuleerataan, joten teidän on tällä palstalla tyytyminen onnitteluihin vain kahdella kielellä, ellei joku kieliniekka keksi onnitella vaikkapa italiaksi.

Tsemppiä huomiselle!

The winners! Congratulations!
You know the direction. Go On!

T. JL