tiistai 10. helmikuuta 2009

Kerhojen kilpailu lisenssipelaajista

SKSL herrat ei näytä itsekään tietävän mitä kyseisestä kilpailusta saa palkinnoksi? Ilmeisesti jotain kuiteski on palkintona? Miksei vois olla selkeät palkinnot tyyyliin voittajakerholle 2000 euroa, 2. 1000 ja 3. 500 ... mutta jaetaan jotain suhteellisuuspalkintoja, hommaa 2 lisenssipelaajaa ja maksa 4 jäsenmaksut-tyyliin.

Ote liiton pj kirjotuksista:

Tuomo Halmeenmäki
kirjoitti pudasblogiin

8. helmikuuta 2009 kello 18.34
SKSL:n hallituksen kokouksessa 7.2. päätettiin mm. seuraavaa:
- hyväksyttiin tarkennettu talousarvio perustuen OPM:n avustuspäätökseen (45 000 e)
- hyväksyttiin tälle vuodelle kerhokilpailu, jossa kerhojen uusien A-lisenssin haltijoiden määrä suhteutetaan kerhon ilmoittamaan jäsenmäärään - parhaat kerhot palkitaan alennuksilla vuoden 2010 jäsenmaksuissa

Mutta Lahden kerhon Tolkki jyrähti ja mylvi seuraavasti pudasblogissa:

Jukka Tolkki kirjoitti

Kerhokilpailuidean “isänä” ja shakkiliiton kerhotoiminnasta vastaavana hallituksen jäsenenä aiheesta kirjoittelu kirvoittaa seuraavaa:
- Onko tosiaan niin, että kaikkinainen aktiivisuus kerhojen toiminnan aktivoimiseksi halutaan torpata heti alkumetreillä? Niin kuin nyt jo ennen kuin on ehditty kerhokilpailua sääntöineen virallisesti julkistaakaan?
- Kerhot eivät saa jäsenmaksuista alennusta centtiäkään, vaan maksavat jäsenmaksut sen suuruisina kuin kerhojen kokous kulloinkin päättää.
- Palkintojen suuruus on suhteutettu maksettujen jäsenmaksujen suuruuteen: mitä enemmän hankittu uusia lisenssipelaajia ja maksettu jäsenmaksuja sitä suurempi palkinto. Tätä ei yhdistyslaki kieltäne.
- Pienetkin kerhot voivat menestyä kilpailussa, kun paremmuus on myös suhteutettu (=prosenttia uusien lisenssipelaajien määrä/kerhon jäsenmäärä)
- Shakkiliiton hallitus päätti kerhokilpailun järjestämisestä yksimielisesti!

Ei kommentteja: