perjantai 15. maaliskuuta 2013

Altan reissu osa 1

Morientes!

aateltiin poikien kans laittaa pientä raporttia aina matkan varrelta.

700km matkan aikana ei erikoistilanteilta vältytty, kun irti päästettiin OSS:n piinkovat rallikuskit Kiuttu-Wallin. Karttureiksi oli hommattu vahvistukset OSS:n farmiseuroista Kemtsistä ja Joeskista (Valasmo ja Rönkä).

OSS miehet löysivät jälleen peliä kuolleista asemista. Pieni 60km mutka tuli tehtyä matkan (lähes) ainoassa risteyspaikassa. Lisäksi perillä Altassa menimme aluksi väärään hotelliin, jossa respan kaksi norjalaismiestä opastivat meille reitin oikealle hotellille. Miesten puheet voidaan tiivistää kolmeen sanaan: "Ette voi eksyä!" Lähdimme ajelemaan kohti hotellia. Tai niin ainakin luulimme.. Kunnes Altan kaupungin valot jäivät taakse ja aloimme etsiä paikkaa U-käännöksille. Kaiken taktisen savun hälvettyä löysimme tiemme hotellille, jossa alkoi tiukka asemallinen vääntö. 30 minuutin asemapelin jälkeen pääsimme hotellihuoneeseen. Nyt pientä blixtireeniä..

Huomenna alkaa sit pelit kolmella 30+30min pelillä. Voitot tulossa kaikista! Itsevarmana kannattaa lähteä peliin.

3 kommenttia:

Osmo kirjoitti...

OSSin nuorten mestarien taito synnyttää peliä asemassa kuin asemassa hämmästyttää kyllä kerta toisensa jälkeen :) Onnea päivän peleihin!

ATE kirjoitti...

Reissu kuulostaa lähteneen liikkelle hyvin perinteiseen malliin :)

Erikille pitää sitten muistuttaa, että tekee niitä hyviä siirtoja, ei huonoja!

Osmo kirjoitti...

2. kierros alkaa olla pelattu: http://tournamentservice.com/pairings.aspx?TID=AltaSjakklubbjubileumsturnerin2013-AltaSjakklubb
Aleksilla 2/2, Roope selviytyi huonosta paritussäkästä voittamalla IM Getzin ja 1,5/2, Erik päästi Hammerin yllättämään -> 1/2. Juhanalla 2/2 B.ryhmässä