sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Alta Part 3

Vihdoin ja viimein vanha leijona on saanut käyttöoikeudet blogiin ja pääsee näyttämään neitsytkerrallaan millasta tekstiä Keminmaan kasvatilta tulee.

Aamu aloitettiin optimaalisesti ajoitetulla aamiaisella, jotta meidänlaisemme karpaasit jaksavat Rocky-elokuvista tutun Burning heart- biisin tahdissa läpsytellä vastustajia. Kuopion nuoren kehäketun Erik Röngän vastustaja tuntui keskittyvän enemmän nuuskan tykittämiseen huuleen kuin itse hyvien siirtojen tekemiseen. Erikin täytyikin vain osata kirjoittaa tulos oikein nuuskan huuruisen vastustajan silmien alla. FM Kiuttu näytti osaamistaan kuolleiden ratsuloppupelien eksperttinä ja hoiti pisteen tunnetulla itsevarmuudellaan kotiin. Allekirjoittaneen vastustaja antoi köyttä "uhraamalla" upseerin kahteen bundeen ja peli oli sitä myöten taputeltu.

Pelätty ottelupari Kiuttu-Rönkä toteutui 5:llä kierroksella. Monissa liemissä keitetyllä Kiutulla kävi säkä ja teki Röngästä matin caro-kanin panov-höökissä. Allekirjoittanut antoi Altan turnausjärjestäjän ja avokätisen Odd Erling Mikalsenin pojalle Erlendille isän kädestä italialaisessa puolustuksessa. Juhana Valasmon dominoinnille b-ryhmässä ei näy loppua, kun viiden kierroksen kierroksen jälkeen Kemin kerhon kollilla 4/5.

Illalla keskusteltiin Barentsin projektista, jonka tarkoitus on lisätä yhteistyötä pohjoisten kerhojen ja liittojen välillä. Keskustelu äityi välillä samoihin mittasuhteisiin kuin venäläisessä parlamentissa, mutta loppujen lopuksi ilmapiiri säilyi toiveikkaana tulevaisuutta ajatellen. "The Head of Oulu" Osmo Kauppila mainittiin kokouksessa useita kertoja ja nimettiin useisiin vastuutehtäviin.
Roope ja Aleksi sysäävät Osmolle lisää vastuutehtäviä

"Roope, I must break you", coming soon!

Kilpaileva blogi onkin julkaissut mainosjulisteen huomisen legendaariselle otteluparille Wallin-Kiuttu http://joeskkerho.wordpress.com/2013/03/16/wallin-kiuttu-altan-turnauksessa/.

5 kommenttia:

ATE kirjoitti...

Aleksi teki valmisteluja otteluunsa Roopea vastaan:

http://www.youtube.com/watch?v=zQA9vW7j6vw

Osmo kirjoitti...

Saa nähdä millaisia sopimuspapereita toiminnanjohtaja on kirjoitellut tulevan kauden vahvistusten kanssa

ATE kirjoitti...

Hammerin ja Getzin seuran perässä näkyy jo lukevan OSS...

ATE kirjoitti...

viimeselle kierrokselle ihan mielenkiintosia vääntöjä pojilla...

Roope - MC Hammer
Urkedal - Aleksi
Getz - Rönkä

Osmo kirjoitti...

Aijai pojat hyytyivät loppumetreillä kovaan vastukseen. Olisi pitänyt olla itse voittamassa kisa.