sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Jyväskylän talven turnaus 27. - 29.1.2012

Jyväskylässä järjestettiin talven turnaus 33. kertaa järjestyksessään ja mukaan oli lähtenyt 58 pelaajaa ja 2 ryhmässä turnaus vietiin läpi. Turnauksen voiton vei maksimituloksella Tommi Luukkonen. B-ryhmän voittaja Pertti Lindholm keräsi niinikään maksimituloksen. Turnauksessa huomiota herätti kärkirankattujen Janne Mertasen ja Jari Järvenpään konttaaminen jäämällä 3 pisteeseen.

Viimeisen kierroksen dramaattisin yhteenotto saadun katsojaraportin mukaan oli Wallin - Köykkä jossa lopussa tilanne oli ollut seuraava: Wallinilla 14 sekuntia ja daami vs Köykän 12 sekuntia ja torni mutta Köykkä oli säkällä saanut daamin kiinnitykseen ja Aleksin oli tyytyminen kuivaan. Raportin mukaan Köykkä olisi tuuletellut sensaatiomaista pelastustaan kuin Ruotsin Max Friberg maaliaan nuorten jääkiekon mm-kisoissa ikään.

Tommi Verkasalo korottui turnauksen myötä shakkimestariksi, lämpimät onnittelut!

Tuloksia:

A-ryhmä

1. Tommi Luukkonen JyS 5/5
2. Tommi Verkasalo Velhot 4
3. Aleksi Wallin OSS 3,5
4. Frans Valli OSS
5. Ilkka Hartio JyS
6. Pekka Köykkä TammerSH
7. Jouko Äijälä LahS
---
20. Qiyu Zhou Sh-77 2

B-ryhmä

1. Pertti Lindholm HyvSK 5/5
2. Eero Ruosteenoja JyS 4
3. Aku Salminen JämSS
4. Toni Pajunen JyS
---
10. Kaarlo Jylhä-Ollila Shlaakso 3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän sitä hävitä ettei koneeksi luulla! Muutenkin mukava vähän sandbagata, ettei porukka ota mua turhan tosissaan ;)

Kiva että laitoitte tulokset tänne, kun en niitä muualta löytäny tähän hätään, vaikka siellä jokin printattu (ja ehkä jaettu) paperiversio pyörikin Sepänkeskuksessa.

-Jari Järvenpää

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja sitä paitti hyvvää se tekkee välillä hävitä! Muistuttaa mm. siitä kuinka pienestä kiinni se pelin voittaminen on loppujen lopuksi, on sit pelaaja kuka tahansa.

-Jari Järvenpää