lauantai 14. tammikuuta 2012

JyS jyräsi

RaahLi - JyS 0-6

Aki Pitkäaho - Tommi Luukkonen 0-1
Riku Haataja - Risto Nevanlinna ½-½
Anssi Takalo-Eskola - Tommi Franssila 0-1
Arto Pitkäaho - Tuomas Nivala 0-1
Jukka Peltomaa - Eero Hintikka 0-1
Tuomo Kemppainen - Aarne von Wright 0-1
Heikki Sarkkinen - Ilkka Hartio ½-½
Jarno Nyström - Aki Seppälä 0-1

Täytyy myöntää että odotin huomattavasti tiukempaa kamppailua ja asemien perusteella ei kyllä pitäny näin pahasti tulla takkiin mutta tulipa kuitenkin. Ottelussa ensimmäisenä päätty Kepin peli jossa London meni vähän käsille ja von Wright sai aika helpon pisteen. Seuraavana päätty Ridgen peli joka meni pitkälti teorialatuja Nimzon Sokolovin variantissa eikä tasapaino liiemmälti heilahtanut mihinkään suuntaa joten piste jaettiin. Tämän jälkeen meni pitkään jyssin 1-0 johdossa ja seuraavan kerran kun kävin jaloittelemassa huomasin että oltiin jo 4-0 häviöllä.

Franssilan ja allekirjoittaneen peli päättyi ottelussa viimeisenä. Englantilaisena alkanut, Retin kautta Tarrachin puolustus tyyppiseen asemaan päästiin jossa mustalla oli roikkuva d-sotilas mutta kohtuullisen helposti puolustettavissa ja n. 5 tunnin väännön jälkeen peli ratkesi harmittavaan laskuvirheeseen kun molemmilla oli jotain 10 minuuttia enää kellossa, annoin upseerin katsellen että saan ikuveivin tai Tommilta tippuu daami mutta eipä se mennykään ihan niinkuin elokuvissa, valkea pystyi pelaamaan mahdottomaksi katsomani jatkon ja 84. siirron kohdalla sainkin tarjota kättä, kaikki kunnia Tommille.

Nyt sarjatilanne on se että ollaan viimeisenä ja seuraavat ottelut I-HSK ja LahS vastaan pitäisi voittaa jotta sarjapaikka uusittaisiin mutta tämmösille esityksillä se voi olla hieman hankalaa.

tulospalvelu
sarjataulukot

Ei kommentteja: