keskiviikko 25. marraskuuta 2009

SKSL hallituksen päätöksiä 22.11.2009

SKSL on pitäny hallituksen kokouksen ja tarkistellaanpas hieman päätöksiä ja kommentoidaan niitä ihan näppituntumalta.

Asia: Suomen Keskusshakkiliiton hallituksen kokous

Aika: 22.11.2009 klo 9.00-12.00

Paikka: Shakkikoti, Helsinki

117§ Tuleva toiminta

Vuoden pelaajaksi 2009 valittiin Esa Auvinen, joka ylitti ensimmäisenä 3000 selopelinmyönnettiin 150 EUR stipendi.Mainittakoon vertailun vuoksi
että Kajaanissa valittiin Kajaanin Spartak vuoden 2009 Kainuulaiseksi seuraksi ja sai myös 150 euron stipendin.

118§ Muun toiminnan raportointi

Shakkituomaritoimikunta: Valo kertoi, että toimikunta on kokoontunut ja keskustellut esillä olleista sääntömuutoksista. Toimikunnan pöytäkirjan perusteella hallitus suosittaa vetorahojen poistamista ja asiaa päätettiin selvittää. Keskusteltiin tasaselojärjestelmästä.Talous ja hallinto: Graeffe
totesi, että taloustilanne on melko hyvä ja hallinnon toiminta samoin.Kerhotoimintaprojekti: Tolkki
ilmoitti, että projektissa toteutumatta on materiaalisalkun valmistuminen, joka toteutunee vuoden loppuun mennessä. Aineisto toimitetaan kerhoille CD-levyllä, jossa on muun muassa shakkikerhon kirjanpito-ohjelman demoversio, kerhokilpailun tulokset sekä yhteenveto kerhotoimintaprojektista.

Koulukerhoaineiston toimituskunta: Valo kertoi, ettei aineiston toimittaminen ole edistynyt. Päätettiin, että keskeytetään yhteistyö Jouko Laurosen kanssa ja Shakkikustannus ottaa asian hoitaakseen.


Internet-sivujen kehittäminen: Paavilainen totesi, ettei työ ole edistynyt sitten viime kokouksen ja asia on edelleen Teemu Vihisen käsissä. Päätettiin, että ellei marraskuun loppuun mennessä asia etene, niin työhön hankitaan lisäapua.

Ei kommentteja: