torstai 3. helmikuuta 2022

Oulun avoin pikashakkimestaruus 19.2.2022

Oulun Shakkiseura järjestää avoimen pikashakkiturnauksen lauantaina 19.2.2022. Turnaus pelataan 5+5 minuutin miettimisajoilla ja tulokset lähetetään pikashakin selolaskentaan.


Pelipaikka: Oulun pääkirjaston Maakuntakokoelmahuone (3. kerros), osoitteessa Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu.


Kilpailun ohjelma: Osanoton varmistus on pelipaikalla klo 10.00 - 10.25, jonka jälkeen aloitetaan ensimmäinen kierros. Yhteensä pelataan noin 15 kierrosta. Turnaus pelataan joko yhdessä lohkossa tai useammassa alku- ja loppulohkossa osallistujamäärästä riippuen.


Osallistumismaksu: Aikuiset 10 euroa, nuoret 5 euroa.

Lisätietoja: Martti Luodonpää 040 763 8115,
Simo Lehtonen 040 761 4230, simo.lehtonen@student.oulu.fi.

 

Huom: pelaajilta, jotka ovat pelanneet yli 10 vahvuuslukulaskennassa huomioitua peliä, vaaditaan voimassa oleva lisenssi.

Huom: pääkirjaston yhteydessä olevat parkkipaikat ovat maksullisia. Maksutonta parkkitilaa löytyy esimerkiksi Raatin saaresta tai Sokeri-Jussin parkkipaikalta.

GDPR: Kilpailutulokset julkaistaan. Turnauksessa käytetään SwissManager-nimistä ohjelmistoa, jolla tulokset välitetään internetissä www.chess-results.com-sivustolle sekä pelolaskentaan. Tuloksia ja niistä muodostettuja tilastoja voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, teksti-tv:ssä, televisiossa, sanoma- ja aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä Suomen Shakkiliiton tai Oulun Shakkiseuran hallinnoimissa valokuva- ja videogallerioissa. Kilpailujen yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida.

1 kommentti:

Henrik Järnström kirjoitti...


Miksi ette käytä kansainvälistä 3+2 miettimisaikaa?