keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Oulun avoin pikashakkimestaruus 22.2.2020


Oulun Shakkiseura järjestää avoimen pikashakkiturnauksen lauantaina 22.2.2020. Turnaus pelataan 3 min + 2 sek/siirto miettimisajoilla ja tulokset lähetetään sekä kansalliseen että kansainväliseen pikashakin vahvuuslukulaskentaan. Turnauksessa käytetään FIDEn pikashakkisääntöjä (B.4).
Pelipaikka: Oulun pääkirjaston Maakuntakokoelmahuone (3. kerros), osoitteessa Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu.

Ilmoittautuminen:  Viimeistään perjantaihin 21.2. kello 23.59 mennessä.
Martti Luodonpää 040 763 8115,
Simo Lehtonen 040 761 4230, simo.lehtonen@student.oulu.fi

Kilpailun ohjelma: Osanoton varmistus on pelipaikalla klo 10.00 - 10.25, jonka jälkeen aloitetaan ensimmäinen kierros. Yhteensä pelataan noin 15 kierrosta. Turnaus pelataan joko yhdessä lohkossa tai useammassa alku- ja loppulohkossa osallistujamäärästä riippuen.
Osallistumismaksu: Aikuiset 10 euroa, nuoret 5 euroa.

Huom: pelaajilta, jotka ovat pelanneet yli 10 vahvuuslukulaskennassa huomioitua peliä, vaaditaan voimassa oleva lisenssi. Lisäksi ulkomaalaisilta pelaajilta vaaditaan FIDE-ID.

Huom: pääkirjaston yhteydessä olevat parkkipaikat ovat maksullisia. Maksutonta parkkitilaa löytyy esimerkiksi Raatin saaresta tai Sokeri-Jussin parkkipaikalta.

GDPR: Kilpailutulokset julkaistaan. Turnauksessa käytetään SwissManager-nimistä ohjelmistoa, jolla tulokset välitetään internetissä www.chess-results.com-sivustolle sekä pelolaskentaan. Tuloksia ja niistä muodostettuja tilastoja voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, teksti-tv:ssä, televisiossa, sanoma- ja aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä Suomen Shakkiliiton tai Oulun Shakkiseuran hallinnoimissa valokuva- ja videogallerioissa. Kilpailujen yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida.

Ei kommentteja: