perjantai 8. helmikuuta 2019

Oulun avoin pikashakkimestaruus 23.2.2019


Oulun Shakkiseura järjestää avoimen pikashakkiturnauksen lauantaina 23.2.2019. Turnaus pelataan 5+5 minuutin miettimisajoilla ja tulokset lähetetään pikashakin selolaskentaan.
Pelipaikka: Oulun pääkirjaston Maakuntakokoelmahuone (3. kerros), osoitteessa Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu.
Kilpailun ohjelma: Ilmoittautuminen on pelipaikalla klo 10.00 - 10.25, jonka jälkeen aloitetaan ensimmäinen kierros. Yhteensä noin 15 kierrosta.
Osallistumismaksu: Aikuiset 10 euroa, nuoret 5 euroa. Pelaajilta, jotka ovat pelanneet yli 10 vahvuuslukulaskennassa huomioitua peliä, vaaditaan voimassa oleva lisenssi.
Lisätietoja:           Martti Luodonpää 040 763 8115,
Simo Lehtonen 040 761 4230, simo.lehtonen@student.oulu.fi.
Huom: pääkirjaston yhteydessä olevat parkkipaikat ovat maksullisia. Maksutonta parkkitilaa löytyy esimerkiksi Raatin saaresta tai Sokeri-Jussin parkkipaikalta.
GDPR: Kilpailutulokset julkaistaan. Turnauksessa käytetään SwissManager-nimistä ohjelmistoa, jolla tulokset välitetään internetissä www.chess-results.com-sivustolle sekä pelolaskentaan. Tuloksia ja niistä muodostettuja tilastoja voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, teksti-tv:ssä, televisiossa, sanoma- ja aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä Suomen Shakkiliiton tai Oulun Shakkiseuran hallinnoimissa videoja valokuvagallerioissa. Kilpailujen yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida.
Tulorekisteri: Tulorekisteriin ilmoitettavia palkintoja varten palkinnonsaajan on annettava henkilötunnuksensa. Kilpailija voi kieltäytyä tällaisesta palkinnosta, mikäli ei halua luovuttaa henkilötunnustaan. Tulorekisteriin tehdyn ilmoituksen jälkeen henkilötunnukset tuhotaan.

Ei kommentteja: