maanantai 8. elokuuta 2016

Joukkuepikashakin SM-kisat 6. - 7.8.2016

Tänä vuonna kisat järjestettiin Helsingissä ja pelipaikka lienee valittu hieman pilke silmäkulmassa, kun nimi jo viittasi edesmenneeseen huippupelaajaan eli Talin tenniskeskus.

Kisoissa järjestelyt oli hieman normaalista poikkeavia kuten käytännöt oluen tai makkaran ostamisen suhteen, niin niitä ei saanutkaan suoraan teltalta vaan ensin piti käydä ostamassa erillisestä myyntipisteestä lippu jonka sitten esitti olutteltalla ja sai sitä vastaan haluamansa tuotteen. Toinen mikä aiheutti hämminkiä oli valtaisa ampiaisten määrä mitä teltalla pyöri, parhaimmillaan oli varmaan 15 ampparia ympärillä, jotka takasi että syömis- tai juomisrauhaa ei ollut. Lisäksi närkästystä aiheutti monessa pelaajassa pelisalin epämukavat tuolit ja vessajärjestelyt oli myös huonot, niitä oli 3 kpl ja niihin oli aina valtaisat jonot.

Myös henkilökohtainen pikapelicup joka oli nimellä Golden tänä vuonna, oli suhteellisen takkuavaa touhua alkukierrosta osalta, kaikki parit kirjoteltiin käsipelillä paperille ja nimiä huudeltiin tarkistellen kahdelta eri lapulta mikä pelaaja numeroiden alle kätkeytyi, siitä löytynee ihan videopätkää pudaksen youtube-kanavalta pudas2.

Tänä vuonna ei pohjoisen suunnalta ei saapunut kuin joukkueet Oulusta ja Kokkolasta. OSS 1 oli ainoa joka selvisi finaaliin ja oli lopulta 14. lopputuloksissa, asenne oli vaihteeksi hyvin reuhakas ja pisteistä taisteltiin, sopuremissit oli hyvin harvassa.

Mitalikolmikko ei myöskään tarjonnut mitään yllätyksen aiheita, kullan pokkasi MatSK, hopea meni Aatokselle ja pronssin vei tanukit eli TammerSh.

Tulokset:

M-ryhmä

1. MatSK 1 81 (Vadim Moiseenko, Daniel Ebeling, Toivo Keinänen, Asko Hentunen)
2. Aatos 1 80 (Tomi Nybäck, Tarvo Seeman, Kari Pulkkinen, Antti Virtanen)
3. TammerSh 1 80 (Mika Karttunen, Henri Pohjala, Pekka Köykkä, Jani Ahvenjärvi)
---
14. OSS 1 53 (Osmo Kauppila, Aleksi Wallin, Jere Huovinen, Anssi Takalo-Eskola) (alkuryhmä D)

1. sijoitusryhmä

39. OSS 2 (Teemu Kilpi, Dietmar Vinke, Timo Lauronen, Pertti Peuraniemi) (alkuryhmä E)

3. sijoitusryhmä

87. KokkSK 1 (Joni Sokolov, Jouko Lahti, Ari Heinoja, Toni Virrankoski) (alkuryhmä F)
93. OSS 3 (Simo Lehtonen, Lauri Komulainen, Juho-Matti Mäyrä, Ari Kotilainen) (alkuryhmä A)

linkkejä:

Toivo pudaksen videoita kisapaikalta
kuvagalleria
HSL

Ei kommentteja: