tiistai 28. heinäkuuta 2015

Pääkaupunkiseutu vs muu SuomiJyväskylässä Heart of Finland kisan aikana Tero Lehtimäki esitti mielenkiintoisen ehdotuksen jossa järjestettäisiin pikapeliottelu pääkaupunkiseutu vs muu suomi, idea että parhaat pelaisi vastakkain 30-50 pöydällä ja luonnollisesti ensimmäinen kerta järjestettäisiin Helsingissä.

Tästä asiasta myös keskusteltiin ohimennen liiton puheenjohtaja Jaakko Mäntyniemen kanssa, joka piti ideaa ihan hyvänä, mutta ensin pitäisi selvittää onko tämmöselle ottelulle tilausta ja sen jälkeen alkaa selvitteleen mahdollista pelipaikkaa.

Ongelmiksi varmaan muodostunee perinteisesti matkustaminen pelipaikalle ja kysymys siitä kuka tämmöisen tapahtuman järjestää, mutta mitäs mieltä lukijat on tämmöisestä ajatuksesta? Pistäkäähän kommenttia tulemaan.2 kommenttia:

sauli kirjoitti...

Ihan ok idea. Miten pelaajan puoli määritellään jos esim pelaaja asuu pääkaupunkiseudull mutta edustaa kerhoa sen ulkopuolella? Varmaan saisi itse valita kumpaa edustaa.
Terv. Sauli Tiitta

C-mies kirjoitti...

En usko että toimis yhtä hyvin. Tku-Tre -matseissa on voitu järkätä yhteiskuljetus mtta jos jengiä tulee tiputellen ympäriinsä niin viitsiikö kukaan lähteä keskenään Onnibussiin istumaan.

Carlos I