tiistai 23. joulukuuta 2014

Kahvigate

Uusimmassa Suomen shakissa 6/2014 julkaistiin liigapalstalla puskaradiotietoon perustuva uutinen John Fieandtin toimesta, joka sittemmin on myönnetty todeksi shakkifoorumilla. Fieandt ehdotti myös, että jatkossa kotijoukkueet jotka ei saa järjestettyä kahvia ja pientä purtavaa, ei saisi järjestää kotiotteluita.

Siinäpä taas sääntötoimikunnalle lisää tekemistä. Ehdotankin että lisätään sääntöihin pykälä että kotijoukkueen pitää vähintään viikkoa ennen ilmoittaa saavatko he ostettua vierasjoukkueelle kahvia ja pullaa tarjolle, jos ei niin JSM-toimikunta määrää ottelulle jonkun toisen pelipaikan ja varmistaa että siellä palvelut pelaa! Mikäli homma ei seuraavassa kotiottelussa korjaudu, niin kyseinen joukkue putoaa automaattisesti sarjaporrasta alemmaksi.

Jatkossa kaikki vääryydet ja epäkohdat pitää julkaista. Suomen shakkielämä pitää saada samalle tasolle, kuin DDR-valtiossa konsanaan. Yhtään vääryydeltä haiskahtavaa juttua ei saa jättää huomiotta jatkossa!

Vakavasti puhuen, eikö tämmöset asiat voisi selvittää jossain muualla, kuin Suomen Shakki-lehden palstoilla?

PS. Asiasta keskustelin myös Suomen Shakin päätoimittaja Marko Tauriaisen kanssa ja linjaus jatkossa on se, että vastaavia puskaradio-uutisia hän ei vastusta. Niitä julkaistaan vain, jos ne ovat totta.


Ei kommentteja: