maanantai 20. helmikuuta 2012

Divarin päätöskierros

Lähtökohdat on taas spekulaation kannalta herkullisia, mutta harvemmin ne on toteutuneet, ellei lasketa erästä liigakautta jolla Joensuu voitti mestaruuden...


Sarjataulukko näyttää ennen viimeistä kierrosta seuraavalta johon olen vaan poiminut pisteet ja maalieron

1. JyS 11 (+17)
2. KS-58 11 (+14)
3. I-HSK 5 (+2)
4. HSK II 5 (-2)
5. EtVas II 5 (-3)
6. LahS 4 (-5)
---
7. ESK 4 (-7)
8. RaahLi 3 (-16)


7. ja viimeinen kierros pelataan lauantaina 10.3.2012

Helsinki: KS-58 - HSK II
Jyväskylä: JyS - I-HSK
Espoo: ESK - EtVas II
Raahe: RaahLi - LahS

Kulttis ja JyS taistelee suorasta noususta liigaan joten näissä otteluissa oletettavasti tullaan näkemään rumat lukemat jossa puolin ja toisin toivotaan epäonnistumisia.

Mutta kahdessa viimeisessä parissa on taistelu sarjapaikan puolesta vielä elossa, mikäli Raahe voittaa kotonaan, niin huomio kiinnittyy ESK - EtVas II lopputulokseen jossa meidän kannalta parasta olisi että Vantaalaiset hakis täyden pistepotin!

Toisaalta jos kyseinen ottelu sattuisi päättymään vaikka 0-0 niin tilanne olisi ikävä sillä 8-0 voitto edellyttäisi taas sitä että JyS voittaisi samaan aikaan HSK II vähintään 7-0 lukemin jolloin  tippujia olisivat LahS ja HSK II... muussa tapauksessa RaahLi voitolla ei olisi enää merkitystä vaan tiputtaisiin LahS kanssa.

Mikäli ESK voittaa niin ainoastaan Lahden voitto muuttaa kuviota sen verran että tippujaksi Raahen seuraksi tulisi Etvas II tai HSK II. Putoamistaistelussa I-HSK on myös pieni mahdollisuus tippumiseen mutta se edellyttää JyS vastaan 8-0 häviötä ja samaan aikaan LahS ja ESK voittaa ottelunsa.

Me toivomme kuitenkin omasta puolestamme EtVas II tsemppiä otteluun ESK vastaan, sopukuivat on sitten kielletty!

Ei kommentteja: