torstai 28. huhtikuuta 2011

Lauantaina 7.5.2011 Oulun avoin 15+15 min. mestaruus

Oulun Shakkiseura järjestää valtakunnalliseen vahvuuslukulaskentaan tulevan shakin Oulun henkilökohtaisen mestaruuskilpailun 15+15 minuutin miettimisajalla Oulun Lyseolla, Kajaaninkatu 3 (Linnankatu 4, autoiluportti).
Turnaus on samalla TUL:n Oulun piirin avoin mestaruuskilpailu.

Kilpailussa pelataan 9 kierroksen vajaakierroskilpailu, jos osallistujia on vähintään 11. Muussa tapauksessa pelataan täydellinen turnaus.

Osallistumismaksu on 10 euroa/ aikuinen ja 5 euroa/ nuori tai päätoiminen opiskelija. Pelaajilta vaaditaan voimassa oleva pelaajalisenssi.

Ilmoittautuminen ja osallistumisen varmistus on pelipaikalla (lauantaina 7.5.) klo 10.30 - 11. Sen jälkeen alkaa ensimmäinen kierros.

Palkintoina on kolmelle ensimmäiselle mitalit ja lisäksi kymmenelle ensimmäiselle esinepalkinnot.

5 kommenttia:

Anssi Manninen kirjoitti...

Voittaja lienee jo selvillä.. :)

Wallin kirjoitti...

Älä muuta viserrä Anssi ;)

Anssi Manninen kirjoitti...

Just voitin pari hyvää 15 min peliä netissä, joten voittaja on päivänselvä :-) Oli mukava pelata pitkästä nettipelejä.. sinne vain tuppaa juuttumaan kiinni :O

Heikki kirjoitti...

Valitettavasti en pääse työesteiden takia paikalle,joten mitalit menee jakoon Aleksin,Jukan ja Keijon välillä. Ridge ja Osmo ja Roope tuskin vaivautuu paikalle joten järjestys on päivänselvä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Useamman pelin voittoputki oli netissä 15 min peleissä ja sit vastassa anonyymi IM.. voitin laadun mut sit jätin upserrin SUORAAN suihin :( Tappiohan siitä tuli. Pakko vielä yksi 15 min pelata!