sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Sh-77 sanktioita?

Tänään olisi pitänyt pelata Oulaisissa Shlaakso - Sh-77 2. divisioonan 8. lohkon sarjamatsi. SKSL tulossivujen mukaan vierasjoukkue on luovuttanut ottelunsa.

Sh-77 pitäisi saada seuraavat sanktiot kauden erikoismääräysten mukaan:

Jos joukkue luovuttaa ottelunsa, tai sen katsotaan luovuttaneen ottelun, joutuu seura suorittamaan 2 x osanottomaksun suuruisen sakon. Joukkueen pelaamat ottelut poistetaan sarjataulukosta ja joukkue suljetaan ko. kaudeksi sarjasta sekä putoaa seuraavaksi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi. 

5 kommenttia:

Pasi Terästi kirjoitti...

Niin, meiltä ei löytynyt tarpeeksi pelaajia, joten jouduimme luovuttamaan ottelun. Katsotaan mitä tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ei ole syy, ehkä shakki on väärä laji. Tai sitten ehkä voitaisiin joustaa JSM-säännöistä. Mielestäni jokainen luovutusvoitto on arvovaltatappio vai oliko kyseessä kannanotto.

Terveisin

J-P Haapasalo

ATE kirjoitti...

Tässä tapauksessa SKSL päättää ja jos linja on vähääkään sama mitä muissa rangaistuksissa verraten tittelipelaajien kohteluun jossa mm. Norrille ja Luukkoselle mätkäistiin pelikieltoa mutta se muutettiinkin varoitukseksi.

Se miten liitto sitten reagoi että joukkeessa pelaa yksi MM-hopeamitalisti onkin mielenkiintoista nähdä.

Toni Virrankoski kirjoitti...

Onpas outoa ettei SH-77 :stä löytynyt sitten "tarpeeksi pelaajia". Jos ei "ykkösvitjan" miehet pääse pelaamaan niin luulisi löytyvän ees muita sieltä? Eikö heille voi/saa antaa mahdollisuuksia? Olisiko kysymyksessä arvovaltatappio ns."varmasta häviöstä".

Niki Paajala kirjoitti...

Nyt oli näköjään tullut päätöskin tähän, liigapalstalla oli tiedote:

"Sh-77 pelaa kaksi jäljellä olevaa otteluansa asianmukaisesti ja pelit menevät selolaskentaan ja näin ollen rahasanktiota ei tule. Sh-77 putoaa ensi kaudeksi III-divisioonaan ja kaikki heidän ottelunsa merkitään tulostaulukkoon 5-0 häviöiksi riippumatta pelattujen pelien tuloksista. Näin nousukamppailu ei vääristy, mutta maksetuille osanottomaksuille/lisensseille tulee katetta pelien muodossa."