maanantai 31. toukokuuta 2010

Järjetöntä touhua taas vaihteeksi

Lainaus Timo Munukan kirjotuksesta JSM 2010-2011 keskustelusta:

"Oulu pelaa HSL-joukkueita vastaan Jyväskylässä koska mitään joukkuetta ei rääkätä matkustamaan 600km ja takaisin siten, että jollekin tulee etua toisten kustannuksella. Jyväskylää parempaa paikkaa ei HSL-joukkueille ole tulevalla kaudella parempaakaan kohdetta Oululla kohdata tai päinvastoin.
Oulu ei myöskään matkusta Tampereelle tai Hyvinkäälle, vaan ne pelataan Vaasassa. Oulu saa kotiinsa loput eli Jyväskylän ja Vaasan, jotka ovat lähinnä Oulua ja jos joku löytää “lähemmät” paikkakunnat niin sitten niitä JSM-toimikunnalle vain kehiin.

Oulu ansaitsee oman sarjapaikkansa siinä kuin mikä tahansa HSL tai muunkaan Suomen joukkue.
Oulu tekee kaksi reissua Jyväskylään ja yhden Vaasaan sekä saa kotiinsa Jyväskylän ja Vaasan.
Tietenkin seurat voivat sopia pelinsä vaikka Sallaan jos haluavat mutta se on seurojen oma asia, kunhan tulokset tulevat ajallaan ja pelaajat tietävät minne matkustavat. Oulun vika ei ole myöskään se, että Raahe ja ShL putosivat “naapurista” ja Oulu jäi kokonaan yksin kauaksi muista shakkikaupungeista 1.D:n osalta."

Taas Kytöniemi ja kumppanit laatii tämmösiä suunnitelmia kysymättä Oululaisilta yhtään mitään, kyllä ois taas etelän vetelillä syytä katsoa peiliin ja hävetä, eikö riittäny että piti liigakarsinta ryssiä Ylivieskaan?

Vielä Oululaisten pitäs pelata kotipelinsä Jyväskylässä on todella suurta pelleilyä, JSM-toimikunta vois joskus miettiä näitä ihan järjen kera eikä toimia kuin pikku hitlerit konsanaan. Muistutettakoon vielä tähän loppuun että matkailu avartaa!

5 kommenttia:

Osmo kirjoitti...

Toivottavasti nämä päättömyydet (erityisesti melodramaattisen raastavasta matkasta Ouluun) ovat Munukan henk.koht. mielipiteitä eivätkä JSM-toimikunnan. Kyllä kotiotteluiden pitäisi olla pääosin kotiotteluita eivätkä laimeita "yksi kärsii, kaikki kärsivät"-kompromisseja.

ATE kirjoitti...

JSM 2010-2011: Kilpailutoimikunta: Jyrki Kytöniemi (pj), Timo Munukka, Pekka Sairanen ja Tomi Tocklin.

Osmo kirjoitti...

Ei tuo nyt vielä tarkoita (toivottavasti), että Munukan kirjoittama teksti = toimikunnan mielipide asiasta

ATE kirjoitti...

Mielestäni Munukka puhuu tossa selvästi JSM-toimikunnan edustajana eikä yksityishenkilönä joka lämpimikseen juttelee levottomia.

Toivotaan Osmo että olet oikeassa.

Palle kirjoitti...

Esitetty sammakohan oli “Oulu tekee kaksi reissua Jyväskylään ja yhden Vaasaan sekä saa kotiinsa Jyväskylän ja Vaasan.”

Välttämättä kyseessä ei ole edes Munukan henk.koht. mielipide, vaan jossain kokouksessa esille tullut ajatus, jota ei ole sen kummemmin mietitty. Munukan lipsahdus tuli esiin muun asian yhteydessä eli hänen argumentoidessa tehtyä lohkojakoa.

Lopullinen ohjelma tulee takuulla olemaan tasapuolisempi.