maanantai 7. helmikuuta 2011

Helmikuun kuukausiblixtit

Suurta etukäteishypeä nauttineet helmikuun kuukausipikapelit pelattiin tänään Lyseolla. Odotukset täyttyivätkin, pelaajia saatiin kiitettävät 22 ja kisa pelattiin kahdessa ryhmässä. Jaoin I-luokan voittoa Ridgen kanssa 7,5/9 (ja voitin arvalla lusikan), Roope ei tällä kertaa ollut terävimmillään jääden 6 pisteeseen. Kiitettävää huutelua tammikuun aikana harjoittanut A.Manninen jäi vasta viidenneksi, Aki ennätti myös edelle 5,5 pisteellä. Jospa Anssi saa avaukset kuntoon tässä kevään myötä :) II-luokan kärjessä olivat Ukkonen ja Koski.

Kaiken kaikkiaan oli hienoa että saatiin kerholle näin paljon pelaajia koolle. Jospa tämä rohkaisisi muitakin oululaisia "kadonneita" pelaajia kaivelemaan hanskat naftaliinista ja uskaltautumaan kerholle. Ehkäpä vaikka maaliskuun kuukausiblixteihin.

edit: Martin tulospalvelu pelaa http://sun3.oulu.fi/~martti/KPP11.html#2

5 kommenttia:

Roope kirjoitti...

Mukava homma, että saatiin klubille näin hyvät pelit pystyyn. Ei "huilikierroksista" ollut paljon tietoakaan, kun olin jo ensimmäisessä pelissä ottamassa Sassilta turpaan. Siinä pelissä kuitenkin nopeus pelasti hävityssä asemassa. Omat esitykset eivät juuri hurraahuutoja ansainneet. Viimeisessä pelissä Arto pääsi iskemään puun takaa, kun lievästi paremmassa asemassa päästin vastustajan tekemään yhden siirron matin.

Mutta toivotaan, että jatkossakin saadaan yhtä hyvät kuukausiblixtit järjestettyä. Jospa Tuomokin tulee näyttämään kyntensä maaliskuun kuukausiblixteissä :)

ATE kirjoitti...

Tarvittaisiin ilmeisesti enemmän tämmösiä Mannisen kaltaisia persoonia jotka saa massat liikkeelle uhoamisellaan :)

Eihän sitä tiedä jos itekin tulis joku kerta Ouluun kokeileen kk-blixteihin miten sitä pärjää?

Ridge kirjoitti...

Vanha leijona näytti nuoremmille kyntensä.

Etukäteen kauheasti hehkutettu kuukausiblixti kisa meinasi latistua heti alkuunsa, kun iskin hurrikaanin lailla vastustajia kumoon kierros kierroksen perään. Osmo rimpuili tasapelin 5. kierroksella ja heti perään iskin Roopen kanveesiin. Roope sai oivan oppitunnin siitä, että kyllä vanhuksellakin vielä käsi käy. Turnausvoitto oli jo ulottuvilla, mutta unohdin, että pelit pitää tosiaan pelata loppuun asti. Kaksi kierrosta jäljellä, puoli pistettä kaulaa Osmoon ja vastassa Sarkkinen ja Peltomaa. Molempia vastaan saldoni on ollut vuosien varrella melko mukava. Tällä kertaa (yllättävää kyllä) paskoin kuitenkin housuihin ja pelasin tyrmistyttävän huonon pelin Sarkkista vastaan. Heikki antoi säälistä tasapelin selvästi paremmassa asemassa. Viimeisellä kierroksella voitin sentään Peltomaan tuskaisen esityksen jälkeen ja näin jaoimme Osmon kanssa voiton. Hieno suoritus (Osmolta siis).

Hieno alku kaiken kaikkiaan OSS:n kerhossa kuluvalle vuodelle. Ihan tulee 90-luku mieleen. Manninen vanhana poskisolistina on selvästi saanut liikettä muuten niin jähmeään pohjoisen shakkikansaan. Toivottavasti kauden kisoissa nähdään vielä muitakin vanhoja staroja.

Anssi Manninen kirjoitti...

Menipä harvinaisen perseelleen pelit. Ainoa kohtuullinen peli oli ekan kierroksen voitto vahvemmasta Pitkäahosta. Sit tuli kuonoon Osmolta, joka pelasi varsn hyvin. Sitten sain hyvin nopeasti voittoaseman Roopea vastaan ja onnistuin senkin häviämään ja sitten seur. kierroksella syötin upseerin Ridgelle. Viimeisellä kierroksella olisi voittoon riittänyt kelloon vilkaisu (vastustajalla aika loppunut) mutta tein sen sijaan laittoman siirron :/

Anssi Manninen kirjoitti...

Mutta kuten Roope jo mainitskin, oli mukava pelata kun ei ollut huilikierroksia.. paitsi tietty autokauppias ja Peltomaa :D)