tiistai 15. helmikuuta 2011

Anssi analysoi - uusi shakkiblogi

Anssi Manninen on avannut uuden shakkiblogin, jossa hän keskittyy analysoimaan omia shakkipelejään. Koska hävitystä pelistä oppii enemmän ja siinä on yleensä enemmän analysoitavaa, Anssi luonnollisesti keskittyy häviöpeliensä analysointiin... :)

Ensimmäinen tuote on jo tarjolla yleisölle. Katsokaa ja kommentoikaa... sil vouz plait:

11 kommenttia:

Anssi Manninen kirjoitti...

Diagrammeja voisi tosiaan laittaa enemmän, jotta pysyy kärryillä ilman lautaa/koneruutua.. mutta eilen viruksentorjunta laite temppuili taas noiden kuvien kanssa. Työhommat taas häiritsee harrastusta :) mutta rökäletappio Luukkoselle olisi tarkoitus analysoida seuraavaksi.. ajattelin myös laitella (omasta mielestäni) mielenkiintoisia loppupelijuttuja blogiin vaikkea samasta teemasta löytisikää omaa peliä.. olen muillakin aloilla oppinut parhaiten kirjoitamalla asioista..

Anssi Manninen kirjoitti...

Sandvik-analyysiä päivitetty. Yritin laittaa sekaan myös analyysidiagrammin mutta taas tämä v-un viirusohjelma häseltää kuvien kanssa, prkl!

ATE kirjoitti...

Takapirun nimimerkistä ei käynyt henkilöllisyys ilmi joten kommentit poistettiin.

Anssi Manninen kirjoitti...

Se rökälehäviö nyt blogissa :/

Jukka Peltomaa kirjoitti...

Minusta "Takapirun" kommentit olivat erittäin hyviä ja täysin asiallisia, eli harmi, että ne on poistettu. ATEn blogissa kuitenkin ATEn säännöt.

Takapiru kai pääsee mukaan keskusteluihin vaikka kertomalla ATElle sähköpostilla henkilöllisyytensä. Suurin osa lukijoista tietänee, että Ridge on Riku Haataja ja ATE Anssi Takalo-Eskola, mutta eivät välttämättä kaikki.

Mun puolesta asialliset kommentit saisi julkaista pelkällä nimimerkilläkin, mutta henkilökohtaisuuksiin menevät v-lut nimimerkin takaa joutaa ilman muuta poistaa. Raja asiallisuuden ja asiattomuuden välillä voi olla joskus hyvin häilyvä, mutta eiköhän siitäkin maalaisjärjellä selviäisi.

ATE kirjoitti...

Jos anonyymit kommentit sallitaan yhdelle, silloin sen joutuu sallimaan kaikille ja lopputulos on etukäteen tiedossa mitä siitä seuraa.

Anssi Manninen kirjoitti...

Jos jollain on jemmassa pöytäkirja pelistään minua vastaan, niin laita tulemaan mulle pelit esim. PGN-formaatissa: anssi.manninen@gmail.com

Pelimatskut ovat nimittäin kortilla.. :/

Jukka Peltomaa kirjoitti...

Tuolta voi poimia:

http://www.365chess.com/players/Anssi_Manninen

Erityisen kiinnostava:

http://www.365chess.com/view_game.php?g=3319958

:)

Anssi Manninen kirjoitti...

Löysin juuri useita pelejä vuodelta 2006. Tämä oli siis ennen viimeisintä shakkitaukoa (ainakin opiskelun suhteen, muutama peli tuli pelattua).

PS. Blogia taas päivitetty.

Anssi Manninen kirjoitti...

Coming soon mm. Alho - Manninen :) Hemmtti ku noi asiakkaat häirittee shakkireeniä :-)

Heikki kirjoitti...

Moi! Asiallinen blogi.