torstai 15. huhtikuuta 2010

Lukijakisan tulokset

Kisassa kysyttiin että kuka ei kuulu joukkoon ja perusteluita toivottiin, mikäli olisi tullut haetut perustelut niin olisi sillä voittanut suoraan.

Kisan oikea vastaus oli 1. Aki Pitkäaho, se mikä kaikki yhdistää niin kaikki ovat pelanneet joukkueblixteissä 1. pöytää mutta Aki on ainoa josta en löytänyt mitään merkintää 2. päivän finaalista M-ryhmästä, sen sijaan Riku Haataja (2000 Helsinki ja 2001 Kouvola, KaSY 1), Tuomo Kemppainen (2004 Espoo, KaSY 2 ) ja Teemu Kilpi (1998 Imatra, OSS 1) ovat pelanneet finaalissa 1. pöydällä.

Vastauksia tuli 14 kpl ja oikein arvanneita oli Olavi Mörsky, Marko Tauriainen ja Juho-Matti Mäyrä joten voittaja jouduttiin arpomaan. Virallisena arpojana toimi Riku Hietala ja onni suosi Marko Tauriaista joten hänelle lähtee postissa 1. lukijakisan voittopalkintona hieno tummanharmaa digibag jossa voi säilyttää vaikka kännykkää tai kameraa.

Seuraava lukijakilpailu järjestettäneen toukokuulla jahka keksitään semmonen.

8 kommenttia:

koutsi kirjoitti...

Hoi hoi ATE!

Kyll mää ois äänestäny Akia, mu ku luul et äänestys ol viäl tänä pänä, ku ny o 15.4.

koutsi kirjoitti...

Hoi ATE!

Koutsi korjaa. Tulos ilmoille 15.4 ja seony!

Eli koutsi myöhästy!

J-M saa siis yllätyksen postisa. Olispa + m

Ridge kirjoitti...

"Teemu Kilpi (1998 Imatra, OSS 1) ovat pelanneet finaalissa 1. pöydällä."

Tämä on virheellistä tietoa. Palle on pelannut finaalissa 1. pöytää myös vuosina 1994 (Helsinki) ja 1995 (Joensuu).

On toki käsittämätöntä, että miten Palle pääsi vielä niinä vuosina 1. pöydällä, koska allekirjoittanut oli jo tuolloin huomattavasti vahvempi pikapelaaja kuin Palle. Ehkä vanhat meriitit puolsivat Pallea 1. pöydälle. Vuonna 1998 Palle oli toki itseoikeutettu 1. pöydälle, koska allekirjoittanut oli estynyt pääsemästä kisoihin. Muita varteenotettavia 1. pöydän pelaajia ei tuohon aikaan vielä ollut.

Palle kirjoitti...

Oliko mun meriitit jo tuolloin wanhoja?

ATE kirjoitti...

Miten se Ridge voi olla virheellistä tietoa kun ite oon pelannu Pallen kans samassa joukkueessa kyseisenä vuonna Imatralla?

Ridge kirjoitti...

"Oliko mun meriitit jo tuolloin wanhoja?"

Oli

"Miten se Ridge voi olla virheellistä tietoa kun ite oon pelannu Pallen kans samassa joukkueessa kyseisenä vuonna Imatralla?"

Huomasin itsekin virheeni aiemmin. En osaa vaan muokata viestejä. Tarkempi sanavalinta olisi ollut, että Palle on pelannut myös muinakin vuosina 1. pöytää finaalissa. Toki Palle pelasi myös vuonna 1998, joten siinä mielessä se ei ollut virheellistä tietoa.

Osmo kirjoitti...

Kepi M-ryhmän kärkipöydällä sai kyllä monet hieroskelemaan silmiään. :D

Marko Tauriainen kirjoitti...

Jaahas, voitto kotiin. :-)

Olisin tiety voinut veikata Akia silläkin, että hän pelaa tuossa kuvassa meikäläistä vastaan. Ja sai piru vie tasurin taitavalla psykologisella tasuriehdotuksella.