tiistai 5. tammikuuta 2010

Rilton cup päätösraportti

Osmo Kauppila

Osmolta saamani puhelinraportin mukaan viimenen kierros meni erittäin hyvin, GM Lars Karlsson kaatui ja 5,5/9 tuloksella todennäköisesti saa vielä ratingpalkinnon mikä on 300 euroa. Elolukukin kivunnee yli 2300.

Osmo itse kommentoi viimeisen kierroksen suoritustaan seuraavasti: "Edellisen illan valmistauduin Lassea vastaan katsomalla Aimo Nivaska-videoita youtubesta ja valmistelut oli tehty. Tänään sitten pistin Lassen pakettiin ja lähetin hänet siinä Rockadeniin, hä hää! En ehdottanu sille edes remiä!"

Roope taasen ei oikein saanut konetta käyntiin koko turnauksen aikana vaan viimenen kierroskin tuotti remin norjalaista pikku poikaa vastaan.

Ridge analysoi Roopen kisaa seuraavasti: "Rilton oli Roopelle hyvä oppimatka, näkee vielä että paljon on töitä tehtävänä, eihän sitä kukaan 16-vuotiaana vielä keisaroinut minua lukuunottamatta."

Lopulta Rilton-cupin voitto meni jakoon mutta vertailulla voittajaksi selvisi Eduard Rozentalis 6,5 pisteellä, samassa pistemäärässä oli Wojtaszek, Ponkratov, Mcshane sekä Lysyj. Osmo Kauppila Suomalaisista paras ja jakoi 14. sijaa 5,5 pisteellä lopullisen sijaluvun ollessa 19.

Muiden suomalaisten tulokset:

35. Henri Pohjala 4,5
36. Mikko Niemi 4,5
44. Arto Satonen 4
51. Roope Kiuttu 3,5
59. Niina Koskela 3

Linkki täydellisiin lopputuloksiin

1 kommentti:

Mikke kirjoitti...

Onnittelut Osmo :)