maanantai 4. tammikuuta 2010

Rilton 09/10, kierros 8

Tavoite saavutettu! Pelailin bogointialaista vastaan myöhäisen avausvaiheen huonohkosti C.Berczesiä vastaan, mutta vastustaja aikaili etunsa hyödyntämisessä ja sain vastapeliä. Asema oli varmaan lopussa edullinen, mutta otin molemminpuolisessa aikapulassa remin tavoitetuloksen varmistamiseksi. :) Selonnousua varmistettu ainakin vajaa parikymmentä pistettä. Huomenna mustilla vastassa tänään hävinnyt ja joskus joukkueblixteissäkin nähty GM Lars Karlsson (2491). Lars näyttäisi pelaavan kaikennäköistä sivustointikökköä, mustilla siis helppo tasoitus ja voitto jos ei vastustajalle remi kelpaa.
Roopen ranskalainen meni Ulibinia vastaan avauksessa pieleen ja pataan tuli varsin rivakkaan tahtiin. :( Jos jotain positiivista häviöstä pitää etsiä, niin myös tavoitteeni saada vähintään saman verran pisteitä kuin poika täyttyi \o/. Huomenna Roopella vastassa Andreas Hobber (2132), turnaus lopetetaan siis voittoon mustilla nappuloilla.

2 kommenttia:

Roope kirjoitti...

Selon laskeminen varmistettu jo ennen viimeistä kierrosta. Tässä vaiheessa täytyy toistaa kliseet "pikku juttu sadan vuoden päästä" ja "ei muuta ku uutta matoa koukkuun". Viimeisestä kuitenkin voitto nuorta norskia vastaan.

ATE kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=gwfiSHsELvY

ja tämän myötä pisteet kotiin viimeseltä kierrokselta!