keskiviikko 15. syyskuuta 2010

KvM Mika Karttusen simultaani pe 10.9. ja II selokelpoinen shakkiturnaus Töysässä 11.-12.9.2010

KvM Mika Karttusen simultaaniin perjantaina 10.9. osallistui kahdeksan pelaajaa. Selokelpoiseen viikonlopputurnaukseen 11.-12.9. osallistui 22 pelaajaa (joista kaksi oli nuorta pelaajaa). Tuomarin tehtävät hoiti kansallinen shakkituomari Heimo Heiska Maakunnan Sakista.

Hyvien järjestelyjen ansiosta ovat shakinpelaajat löytäneet Töysän shakkiturnaukset. Töysän ensimmäiseen selokelpoiseen shakkiturnaukseen viime tammikuussa osallistui 8 pelaajaa. Täten selokilpailun osanottajamäärässä on 175 %:n kasvu.

Mika Karttunen voitti kaikki kahdeksan simultaanivastustajaansa. Simultaaniin osallistuivat seuraavat pelaajat:

Kleimola Arto TöysSK, Kivimäki Jouko MaSa, Ala-Mutka Tapani Töysä, Lindroos Jukka KurVi, Storm Harry VSS, Kiviaho Pauli TöysSK, Leskinen Vesa TöysSK ja Rintakoski Pentti VammSK.

Mika Karttunen voitti myös kaikki viisi viikonlopputurnauksen otteluaan. Seuraavissa tuloksissa ei samassa pistemäärässä olevia ole vertailtu:
1. Karttunen Mika TammerSh 5 pist.
2. Nevanlinna Risto JyS 4 pist.
3.-4. Alho Sauli AkaaS ja Koivusalo Ville-Veikko KurVi 3.5 pist.
5.-8. Joutsijärvi Kalervo HartSK (alle 1800-seloisten seloryhmäpalkinto), Köykkä Pekka TammerSh, Luukkonen Tommi HSK ja Valli Frans Oss 3 pist.
9.-14. Holm Raimo MaSa, Julkunen Tapio VSS, Linqvist Grels VSS, Marjusaari Eero KokkSK, Pursiainen Erkki Taraus ja Saari Pertti MaSa 2.5 pist.
15.-17. Leskinen Vesa TöysSK, Rintakoski Pentti VammSK ja Virrankoski Toni KokkSK 2 pist.
18.-19. Kivimäki Jouko MaSa ja Pirttimäki Mika JyS 1.5 pist.
20.-22. Lehto Pekka VammSK, Mäensivu Martti VammSK ja Nurminen Heikki KS-58 1 pist.

Maanantain 13.9. simultaani peruttiin, koska ilmoittautuneita oli liian vähän.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki 'Anonyymi' kirjoitti 15.9. mm. seuraavaa:
"Yksityistä ihmistä koskevat arviot eivät kuulu nettisivuille. Kirjoittajien pitää tuntea vastuunsa siitä, mitä kirjoittaa julkisesti."

Olen hänen kanssaan samaa mieltä. Koska minulla ei ole tämän blokin ylläpitäjän oikeuksia, piti minun poistaa myös tekemäni uutinen, jotta sain poistettua kommentin/kommentit.

Yllä oleva uutinen on kopio alkuperäisestä uutisesta.

ATE kirjoitti...

Täytyy myöntää Rippe että olen pettynyt suhun, luulin että olet selkärankainen yksilö mutta näköjään samanlainen liero kuin maamme shakkielämän johtohahmot jotka lakasee vaan tittelipelaajien tekemiset maton alle.

JoukoL kirjoitti...

Hyvä Rippe!

Olet oikeassa toisten mollaamisesta. Sellainen ei kuulu nettisivuille. Itse ärähdin aikoinaan, kun Joose Norria mollattiin.

ATE on uhannut poistaa Pohjois-Suomen shakkiblogin, jos ei olla samaa mieltä hänen kanssaan. Ehkä olisikin hyvä ratkaisu, että ATE ottaisi bloginsa pois.

Tulisi tilaa oikealle PS Shakkipiirin Shakkiblogille. Ryhdytkö ylläpitämään?

T. JL

PS. Minut saa ATE ottaa pois kirjoittajalistalta, jos mielipiteeni tuntuu rankalta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ATE ei saa edustaa koko Pohjois-Suomea.

ATE kirjoitti...

Herrat on hyvät vaan ja perustaa oman bloginsa, jos siellä blogissa lukee muuta kuin turnaustuloksia lähinnä niin ihmettelenpä suuresti mutta onnea matkaan.

Anonyymi kirjoitti...

ATE! Poista minut blokisi kirjoittajaoikeuslistalta.