sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Altan päätösraportti

Turnauksen päätöspäivä saatiin käyntiin kauan odotetulla él clasicolla eli Wallin-Kiuttu -pelillä. Kiuttu teki pelissä kaikki siirrot sotilailla! Wallin pelästyi Kiutun pelinkäsittelyä ja ehdottikin tasapeliä jo neljännessä siirrossa. Kuopion kasvatti Rönkä pyöritteli vakuuttavasti valkeilla Artem Sokolovia. Liekköhän Artem oli jotain sukua maailmankuululle Ivan Sokolovile.

OSSin miehet pääsivät lyhyen tasapelin jälkeen suoraan vaihdosta kentälle viimeiselle kierrokselle. Edessä oli tiukka Norja-Suomi -ottelu. Kiuttu-Hammer, Urkedal-Wallin ja Getz-Rönkä. Tällä kertaa norjalaiset myllyttivät suomipoikia ja tuloksena Norjalle tylyt 3-0 lukemat. Kiuttu sai häviöstä huolimatta n.100e lohdutuspalkinnon 8.sijan ansiosta. Kaikilla suomalaisilla oli kuitenkin melko hyvin pelattu turnaus..

Valasmo taisteli b-ryhmän kärkiryhmässä, mutta valitettavasti palkinnot karkasivat tällä kertaa liian kauas. Ratkaisupelissä Valasmolla oli kuulemma helppo voitto, mutta liian suuri hyökkäysinto kostautui kokonaisena pisteenä. Valasmolla oli kuitenkin paljon hienoja pelejä turnauksessa. Roope ehdottikin Valasmolle turnauksen kovimman hyökkääjän palkintoa :)

Tällä hetkellä olemme matkalla Ouluun. Norjan puolella oli kova lumimyräkkä ja keli oli todella huono. Herran varjeluksessa vältyimme kuitenkin kaikilta kolhuilta ja ruumiilta. Reissun aikana tuli myös muita mahtavia rukousvastauksia. Kiitos Herralle hienosta reissusta! Toistaisksi emme ole vielä paluumatkan aikana eksyneet reitiltä. Paluumatkallahan kysyimme tietä paikalliselta koiralta. Valitettavasti emme saaneet kuvaa koirasta. Ehkä koira olisi syönyt sen kameran...

Ei kommentteja: