maanantai 2. huhtikuuta 2012

Lyseon hornankattilassa tapahtuu!

Kevät tekee tuloaan aurinkoisessa Oulussa. Samaan aikaan pohjoisen shakkiväki alkaa heräillä talviuniltaan: Wallinin intohimo shakkia kohtaan on kasvamassa hillittömiin sfääreihin, kevään kalenteri on jo buukattu täyteen shakkiturnauksia. Osmo hamuaa täydellisiä tuloksia klubin kuukausiblixteissä. Keijolla alkaa olla Fidemestarin titteli hyppysissä, samalla kun Kuntoutuva Ketku vyöryy vääjäämättömästi kohti shakkimestarin arvoa.

No, se niistä titteleistä. Ensi viikon maanantaina 2.4 Lyseolla tapahtuu! Vuorossa on OSS:n järjestämä huhtikuun kuukausiblixtit. Tulossa siis uskomaton spektaakkeli, josta ei vauhtia puutu. Mukana menossa mm. Kiuttu, Kauppila, Wallin ja epävirallinen maailmanmestari Kärki. Tätä tilaisuutta ei kannata missata!

Nähdäänkö klubilla OSS:n suurimmat lupaukset Huovinen ja Manninen? Entä hiipivätkö vanhat leijonat Ridge ja Kempf näyttämään epäilijöille? Onko Pohjois-Suomen blixtimestari Lheadin käsi yhä rautaisessa kunnossa? Ovatko aina vahvat Kononen ja Tolonen myös mukana tiimellyksessä? Näihin kysymyksiin saat vastauksen ensi viikon maanantaina Oulun Lyseon fysiikan luokassa klo 17.30!

Tule viettämään maanantai-ilta hyvässä seurassa shakista nauttien!

Wallin on aloittanut jo armottoman valmistautumisen
maanantaita varten.

Tulospäivitys 2.4./Osmo:
Hornankattilassa tosiaan räjähti ja peräti 12 I-luokan pelaajaa oli saapunut Roopen seireeninlaulun houkuttamina Lyseo Areenalle. "Vanhoja leijonia" lukuunottamatta kaikki aiemmin nimellä mainitut olivat paikalla. Savun hälvettyä kirkkaimmat mitalit menivät häviöttömillä tuloksilla 10/11 Roopelle ja allekirjoittaneelle. Aki oli kolmas 8 pisteellä ja Aleksi neljäs 6 pisteellä. II-luokan voitto meni Kai Hietalalle.

5 kommenttia:

Osmo kirjoitti...

hui :o *tärisee pelosta*

Jukka Peltomaa kirjoitti...

:) Mannis-imperiumin vastaiskua odotellessa.. Puuntuuppausta blogissa ei matka shakkimestariksi ole oikein edennyt viime aikoina.

Heikki kirjoitti...

Maanantaina saatetaan nähdä yllätysvieraita vähän sieltä sun täältä. Ainakin Alakylästä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Alakylän vierailijat ovat täysin epärelevantteja kärkikahinan kannalta. :D

ATE kirjoitti...

Heikki kukistaa Mannisen Ridge-systeemillä :)