sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Boden GP tulosseuranta

Osmo on pelannut hyvän 1. päivän ja jakaa kärkisijaa maksimituloksella 3/3, alla olevaan linkkiin päivittynee päivän mittaan lopulliset tulokset.

Boden tulospalvelu

1 kommentti:

Osmo kirjoitti...

Jep 1.päivänä pelasin hyvin mutta 2.päivä menikin sitten kätösilleen. Uhrasin pari sotilasta Marklundia vastaan 4.kierroksella mutten jatkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Pari ikuista shakkia olisi kuitenkin ollut tarjolla mutta missasin ne ja hävisin T vs 2L-loppupelin Jemelin-Roope -hengessä.
Viimeisellä kierroksella esitys olikin sitten melko hengetöntä ja vastustaja onnistui kuivattelemaan aseman itselleen hyväksi niin että pelihalut loppuivat. Heikohko 3,5/5 siis lopputulos. Paluumatka lumimyrskyssä oli myös luku sinällään, mm. jouduttiin seisomaan puoli tuntia paikallaan kun ojaan mennyt rekka tukki tien edessä.

Seuraava Norra GP on kuulemma Luulajassa 9.-10.6., laittakaahan kalenteriin. Olisi mukava nähdä runsaampaa osanottoa Suomesta. Emilin suunnitelmissa olisi laajentaa Norra GP:tä Ouluun ja Narvikiin. Ehkäpä ensi kaudella nähdään Oulun osakilpailukin :)