tiistai 11. tammikuuta 2011

Uusi shakkiblogi?

Maailmanloppu tulee, merkit on selvät. Helsingissä on lumisota hävitty, Australiassa tulvii, linnut tippuvat kuolleina taivaalta - ja sen sijaan, että grillaisi avotulella THL:n uusia D-vitamiinisuosituksia, maan johtava ravintoguru Anssi Manninen hekumoi blogissaan vaatimattomilla shakkisaavutuksillaan:

http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2011/01/manninen-kavi-nayttaan-mista-se-kana.html

Eipä siinä mitään, tämän "Pohjois-Suomen vilkasipilän" blogiuho on saanut aikaan sen, että Oulun Shakkiseuran helmikuun kuukausipikapeliin on odotettavissa runsas osanotto ja ennennäkemättömän kova taso. Osmo on luvannut palauttaa tulokset normaaliin päiväjärjestykseen, Ridge on kouluttanut Mannista jo 20 vuotta sitten ja koulutus kuulemma jatkuu ja jopa Roopea alkoi taas OSSin kuukausipikapelit kiinnostamaan. Huhujen mukaan myös Raahessa Rautaruukin tehtaalla järjestellään jo työvuoroja uusiksi tämän turnauksen takia eli vaikka helmikuun alussa pakkanen paukkuisikin, niin Oulun lyseon Fysiikka-luokassa lämpötila on varmasti kunnolla plussan puolella...

Palaamme aiheeseen (mutta palaako Anssi blogissaan.. jää nähtäväksi :D )

2 kommenttia:

Osmo kirjoitti...

Hienoa että saadaan tällaista huutelua käyntiin ja porukkaa aktiivisemmin kerholle :) Toivottavasti vuonna 2011 saadaan OSS-kerhoiltojen kävijämäärät lähemmäksi sitä tasoa jolla niiden pitäisi olla.

Anssi Manninen kirjoitti...

Pitää tänään kouluttaa tuuppareita lyseolla 15 min paiskomisessa jos vaan kerkeen paikalle.. :)

Nimi. P-Suomen seuraava shakkimestari