lauantai 10. heinäkuuta 2010

Lukijakilpailun tulokset

Paljon saatiin hyvä arvauksia sekä moni osallistuja huomaamattaan käsitteli oikeaa vastausta mikä liittyi pelaajien lempinimiin jotka tunnetaan shakkipiireissä ja kyseisillä nimillä ja moni niiden ulkopuolella, 1. Petri Hokkanen = Hoku, 2. Teemu Ketelimäki = Ketku, 4. Anssi Takalo-Eskola = ATE, mutta 3. Osmo Kauppila on aina tunnettu Osmona enemmän tai vähemmän, mikä ei tällä kertaa kuulu joukkoon.

Oikeita arvauksia/tietoja tällä kertaa esittivät Osmo Kauppila, Roope Kiuttu sekä Henri Pohjala ja tällä kertaa arpa suosi (taas) Roope Kiuttua, onnittelut hänelle, palkinto on laitettu tulemaan postissa.

4 kommenttia:

Jukka Peltomaa kirjoitti...

Voi itku, jossain vaiheessa mietin, että Osmo taitaa olla näistä ainoa, jolla ei ole lempinimeä, mutta en viitsinyt enää vaihtaa vastaustani.

Jos taas nuss.. viilataan vähän pilkkua niin ATE ei ole varsinaisesti lempinimi vaan TLA, three letter acronym. Nokialla (firma, ei paikkakunta) nämä ovat erityisen suosittuja, tosin käytetään enemmän tietoliikennetermeistä, ei niinkään henkilöistä. Mutta koska oikea vastaus on "Osmo on vain Osmo", niin eipä sillä ole merkitystä onko ATE lempinimi vai TLA :)

Terhi Lauronen ansaitsisi kyllä vähintäänkin "erikoismaininnan" kekseliäästä vastauksestaan :)

Hyvä kisa, ja vastaajaennätyskin taisi tulla.

ATE kirjoitti...

Jospa sä Jukka laitat seuraavan kuukausikisan pystyyn niin pääsen minäkin ehkä pilkun viilailuhommiin?! :)

No kuiteski edellinen lukijakisa ennätys mikä oli ihan ensimmäisestä kisasta saatiin rikottua osanottajamäärässä (16 -> 21) mikä tuntu hienolta, siitä kiitokset lukijoille!

Osmo kirjoitti...

mua kannattaa aina veikata \o/

Mikke kirjoitti...

Ozzieksi ite on tullut Osmoa aina sanottua. Lienenkö ainoa sitten?